IT-Support

BEGÄR EN OFFERT FÖR IT-Support

 • IT-Hjälp
  Helpdesk Support

  Begär offert
 • IT-Hjälp
  IT-Drift/Konsult

  Begär offert
 • IT-Hjälp
  Datasäkerhet


  Begär offert

När du ringer vår Helpdesk kan du vara säker på att snabbt komma fram, och att snabbt få hjälp. De duktiga teknikerna på vårt Fjärrstöd kan normalt hitta snabba lösningar på ditt problem, som inte behöver lämnas vidare. Personalomsättningen är låg vilket med tiden skapar en nära relation mellan kunder och tekniker och ger en ännu bättre support. Tack vare vårt Helpdesk/Managementverktyg får du en proaktiv och automatiserad IT-drift med övervakning. PC eller Mac spelar ingen roll, vi klarar båda systemen lika bra.

På Web 7 hjälper vi dig med alla dina frågor om datorer och IT. Oavsett om du behöver hjälp med internetuppkoppling, backup på mail och/eller dokument, ny brandvägg eller ny serverlösning till kontoret eller i molnet – vi har kompetenta medarbetare som kan hjälpa till med installationer och felsökning av olika slag.

Vi jobbar med fasta priser för att du ska veta vad det kostar. Våra avtal är flexibla kan förändras när dina förutsättningar förändras.

Har Du problem just nu med Din dator?

Om Du just nu är i behov av IT-support, vänd Dig direkt till vår Service Desk så tar vi hand om Dig och hjälper Dig framåt! Du kan göra detta genom att registrera Ditt ärende i vårt webbaserade supportsystem, genom att maila oss eller genom att ringa – kontaktdetaljerna är som följer:

Support via webb: Klicka på för att registrera ditt ärende

Support över telefon: 076 - 059 64 47    (vardagar kl.14-19)

Support via e-post: info@webseven.se