SEO

BEGÄR EN OFFERT FÖR sökmotoroptimering [seo]

  • sökmotoroptimering
    SEO

    Begär offert

Sökmotoroptimering kräver stor förståelse för vår kunds unika verksamhet. Några exempel på områden vi analyserar under uppstarten av ett SEO-projekt är:

Vilka produkter eller tjänster erbjuder ni?
Vilken är tänkt målgrupp?
Hur ser konkurrenssituationen ut?

OnSite-optimering

Sökmotoroptimering är inte enbart arbete på själva hemsidan men detta är en väldigt stor del av optimeringsarbetet. Detta arbete kallas OnSite-optimering. Initialt är det viktigt att se över vilka förändringar i struktur och kodning som behöver göras på webbplatsen för att maximera sökbarheten. I OnSite ingår även en genomgång av innehållet på webbplatsen i form av text och bildmaterial. Materialet ska vara komponerat för att nå högsta möjliga konverteringsgrad samtidigt som sökmotorer, som exempelvis Google, måste förstå innehållet.

OffSite-optimering

Länkarbete är en viktig del i SEO-arbetet. Genom att bygga upp ett nätverk med länkar från relevanta externa webbplatser mot aktuell webbplats kan vi lyfta relevansen för målsidan och på så sätt nå högre synbarhet i sökmotorerna. Sökmotoroptimering utan OffSite-arbete blir väldigt svårt.

Grunden vid arbete med sökmotoroptimering är en nära dialog med kunden. I vårt fall innebär det rapportering och utvärdering löpande.

Kontakta oss för pris och ytterligare information

Kontakta oss via webb: Klicka på för att registrera ditt ärende

Kontakta oss via telefon: 076 - 059 64 47    (vardagar kl.14-19)

Kontakta oss via e-post: info@webseven.se